27 jul

Arranger hundetreff hjemme

Hundeelskere er ikke vanskelige å finne her i landet, og de fleste møter stadig vekk på hunder ute på tur. Akkurat som oss er hunder flokkdyr, og dermed avhengige av andre, enten det er andre hunder eller mennesker. Så hvorfor ikke la nabolagets hunder utvide omgangskretsen sin? Bare inviter til hundetreff hjemme.

Sosialisering

Det er veldig viktig for hunden å bli sosialisert fra tidlig alder. Både med andre hunder som ikke er mamma eller søsken, og mennesker i ulike aldre. Et slikt hundetreff er en perfekt måte å få til dette på. Dersom hundeeierne tar med seg hele familien får hunden mulighet til å treffe andre hunder, og både barn og voksne. Slik er hunden bedre forberedt når den kommer opp i ulike situasjoner, og da får du en tryggere og mer avbalansert hund. Det er vel tross alt en sånn hund alle vil ha.

Moro for de firbeinte

Det er selvfølgelig ikke bare hundene som nyter godt av et slikt treff, for det er jo også fantastisk for hundenes familier. De får muligheten til å hilse på mange nye mennesker, og skape nye relasjoner. Dette er for eksempel en fantastisk mulighet for barna til å få seg noen venner. I tillegg får man kose med mange søte hunder, og hvem vil vel ikke det? Det er heller ikke noe vanskelig å arrangere, bare kjøp noen morsomme partydekorasjoner fra partyking.no, så er du klar til fest.

Det er mye moro som følger med det å arrangere et hundetreff. Bare tenk deg en liten flokk med pelsdotter som hopper rundt av glede. Få ting kan vel være mer fantastisk enn det, så dette er ikke noe å vente med. Inviter både tobeinte og firbeinte på treff, og gjør deg klar til en skikkelig fest.