4 feb

Populære små hunder

Det finnes veldig mange små hunderaser, og disse hundene kan være et godt valg dersom du bor i leilighet. Små hunder trenger ikke nødvendigvis å være mindre tidkrevende enn store hunder, og mange små hunder trenger forbausende mye mosjon. Det er rett og slett stor forskjell på rasene, så les deg gjerne opp om ulike hunderaser før du velger hvilken hund du vil ha. Her er et par kjente raser som er små, og som klarer seg alene hjemme dersom du lærer dem opp til det.

Bichon Frise

Bichon Frise stammer fra Belgia. Dette er en typisk selskapshund. Hunden er smart og trenger mental stimulering for å være fornøyd. Denne hunderasen røyter mye og krever lite fysisk trening. Rasen er snill og vennlig, men kan bjeffe en del. Bichon Frise er en leken hund, som kan være alene hjemme og som derfor passer inn i en leilighet.

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel er en selskapshund som stammer fra England. Hunderasen er intelligent, og trenger derfor mental stimulering. Denne hunden krever også lite fysisk trening, og er vennlig og leken. Ulempen er at disse hundene ikke tåler varme spesielt godt, så det kan bli varmt for dem om sommeren.